Utleie av lokaler

  Sysselgården får mye ros for våre lyse og koselige lokaler som er til utleie! Det er høyt under taket og salen kan innredes fleksibelt!

  Det er utleie til både møter og rolige selskaper som barnedåper, navnedager, konfirmasjoner og åremålsdager. Utleie gjelder salen med tilhørende kjøkken, garderobe, toaletter og selvfølgelig uteområde.

   

  Sal:

  I salen er det kapasitet til 25-60 personer, alt etter hvilke møbler man vil bruke og hvordan man velger å sette disse opp. Det er mange muligheter og valg, vi ønsker at hver og en som arrangerer selskap skal føle seg hjemme!

  Inkludert i utleie er ferdige oppsatte møbler,  man kan også avtale borddekking, oppvask, rydding osv. Sysselgården opparbeider seg etterhvert fotoalbum med bilder fra utleie til forskjellige selskap og møter og veileder gjerne ifht møbleringen!

   

  Uteområdet: 

  Uteområdet er pent opparbeidet og velstelt med plen, brolegging, blomsterbed og rabatter – det er godt med sitteplasser både under tak og på plenen. Bålpanne kan lånes!

   

  Gården og landskap:

  Sysselgårdens lokaler ligger ca 100 meter fra gårdens tun. Det er ikke husdyr på gården og man trenger ikke bekymre seg for sjenerende lukt. Det kan imidlertid hende man ser det arbeides på gården, men det tas selvfølgelig hensyn ifht støy osv.

  Fra Sysselgården er det utsikt over bølgende åkre i det som regnes som nasjonalt verneverdig kulturlandskap, Randsfjorden og bygdene rundt! Et ideelt sted for viktige merkedager!

   

  Priser:

  Ta kontakt for tilbud!

  Kontakt oss for utleie
  Sysselgården