Hva skjer fremover på Sysselgården - sesonger?

  Sysselgården deler året i to sesonger: sommersesong og vintersesong!

  Håndverksbutikken og Dåpstradisjon – Museum og Systue er åpen i sommersesongen og etter avtale i vintersesongen (med unntak av enkelte arrangement! Temakvelder, kurs i diverse husflidsteknikker arrangeres hovedsaklig høst, vinter og tidlig vår. Av-og-til-kafèen er åpen for servering enkelte ganger om sommeren, sitt ned inne i sjarmerende lokaler eller ute med utsikt over kulturlandskapet! (Kafèen annonseres på Facebook-siden)
  Dåpstradisjon Sysselgården

  Dåpstradisjon-Sysselgården blant bølgende kornåkre

  Leter du etter informasjon om spesielle temakvelder eller arrangement i Sysselgården – se under fanen «Nyheter»!

  Av-og-til-kafèen enkelte ganger i sommersesongen har servering av den helt ekte hjemmebaksten. Utvalget vil variere. Some days during summer season we are serving genuin homemade cakes in our «occasionally-café». (advertised on FB-page)

  vintersesongen har vi  ingen faste åpningsdager, ta kontakt for å avtale åpningetid. Vi tar gjerne i mot både store og små grupper og enkeltbesøkende! Utleie av lokaler som vanlig!  Det er alltid travelt i november, Sysselgården er et populært reisemål for grupper som er på førjuls-tur! Det er pyntet til advent, og det vil også være julevarer i Håndverksbutikken!

  Servering kan avtales.

  Åpningstider: Se under fanen «Kontakt». Vi gjør oppmerksom på at Sysselgården kan være stengt enkeltdager på grunn av f.eks. kurs, sykdom el.l. og at det i romjul og påskeaften er stengt.

  During winter season groups and individuals are welcome to the Baptism Museum and the Handicraft shop! See «Kontakt».

  Glutenfritt alternativ: Med nærmere 30 års erfaring med glutenfritt kosthold faller det naturlig å tilby så godt som all bakst og mat som glutenfritt alternativ, uansett sesonger!

  Grupper som ønsker servering må gjøre avtale på forhånd i begge sesonger.

  Sesongutstillinger

  Ssesongutstilling sommeren 2018: «Våre formødres broderte pyntehåndklær»  –  utstilling broderte pyntehåndklær fra forskjellige epoker.

  Messer og markeder

  Sysselgården arrangerer salgsmarkedet Damene på Gården 1. og 2. september 2018. Vi deltar ikke på andre messer i sommerhalvåret. (oppdagering fortløpende):

   Jul

   I november og desember pyntes det til jul med sesongens farger! Håndverksbutikken bugner av gode gaveidèer for liten og stor!

   Kafèen er åpen enkelte dager, info kommer nærmere jul.