Hva skjer fremover på Sysselgården - sesonger?

  Sysselgården deler året i to sesonger: sommersesong og vintersesong!

  Håndverksbutikken og Dåpstradisjon – Museum og Systue er åpen gjennom begge sesonger, hele året! Temakvelder, kurs i diverse husflidsteknikker arrangeres hovedsaklig høst, vinter og tidlig vår. Kafèen er åpen for servering om sommeren, sitt ned inne i sjarmerende lokaler eller ute med utsikt over kulturlandskapet!

  Leter du etter informasjon om spesielle temakvelder eller arrangement i Sysselgården – se under fanen «Nyheter»!

  sommersesongen har vi servering av den helt ekte hjemmebaksten i kafèen. Utvalget vil variere. Når vi har anledning bruker vi råvarer fra egen kjøkkenhage, ellers annen lokalprodusert mat så langt det er mulig.

  During summer season we are serving genuin homemade cakes and food in our café. 

  vintersesongen har vi  færre faste åpningsdager, ta kontakt for å avtale åpningetid. Vi tar gjerne i mot både store og små grupper og enkeltbesøkende! Utleie av lokaler som vanlig!  Det er alltid travelt i november, Sysselgården er et populært reisemål for grupper som er på førjuls-tur! Det er pyntet til advent, og det vil også være julevarer i Håndverksbutikken!

  Servering kan avtales.

  Åpningstider: Se under fanen «Kontakt». Vi gjør oppmerksom på at Sysselgården kan være stengt enkeltdager på grunn av f.eks. kurs, sykdom el.l. og at det i romjul og påskeaften er stengt.

  During winter season groups and individuals are welcome to the Baptism Museum and the Handicraft shop! See «Kontakt».

  Glutenfritt alternativ: Med nærmere 30 års erfaring med glutenfritt kosthold faller det naturlig å tilby så godt som all bakst og mat som glutenfritt alternativ, uansett sesonger!

  Grupper som ønsker servering må gjøre avtale på forhånd i begge sesonger.

  Sesongutstillinger

  Her vil det etter hvert komme nyheter om Sysselgårdens sesongutstillinger osv.

  Messer og markeder

  Sysselgården deltar på følgende messer og markeder i 2015 (oppdagering fortløpende):

   Jul

   I november og desember pyntes det til jul med sesongens farger! Håndverksbutikken bugner av gode gaveidèer for liten og stor!

   Kafèen er åpen enkelte dager, info kommer nærmere jul.