Strikkekveld i Sysselgården!Copy of Strikkedesigner Sidsel J. Høivik viser modeller

Den kjente strikkedesigneren og forfatteren Sidsel J. Høivik besøker Sysselgården onsdag 16. september 2015 kl. 19.00!

Hun viser strikkemodellene fra sin nye bok «Vakker strikk» – her blir det mye farger og mange teknikker til inspirasjon! Det blir også boksalg, både «Vakker strikk» og Sidsels forrige bok «Lekre masker og lekne sting» blir  å få kjøpt – og signert av forfatteren selv!

NB: ta med kontanter – Sidsel har ikke betalingsterminal!

Sysselgårdens butikk er åpen samme kveld, her er det som vanlig husflid, håndverk og kunst fra både lokale og andre norske produsenter. Det er ikke for tidlig å tenke på julegaver, her er det priser fra under hundrelappen og oppover, noe for både små og store, alle og enhver!

Ingen strikkekveld uten garn!

Cria er tilstede med sitt alpakka- og ullgarn, samt materialpakker! Her er det nøster i alle farger og alle kvaliteter!

Mohair-Ull holder til på Eina på Toten, her beiter det lykkelige mohairgeiter. Matmor Hege Bøe spinner det

nydeligste garn av geiteulla, noe av det farger hun også. Denne kvelden har vi vært så heldige å få henne til å demonstrere spinning, hun har også med håndspunnet garn for salg!

Sysselgården

Sysselgårdens kafè, småbord og nostalgisk stemning!

Strikkekafè

Ta med strikketøyet og kom! For de kaffetørste blir det kaffe og hjemmebakst å få kjøpt i kafèen, det er godt med sitteplasser i hyggelige lokaler!

Inngang kr. 100,- – Velkommen!

 

 

Les her hva Gyldendal Forlag skriver om Sidsel J. Høiviks bøker:

OMTALE FRA GYLDENDAL:

VAKKER STRIKK TIL ALLE ÅRSTIDER

Drøm deg bort i vakre strikkemodeller og fantastiske fotografier! Sidsel J. Høiviks fantasifulle strikkemodeller er nydelig foreviget av fotograf Anne Helene Gjelstad, og alle bildene er tatt ute i naturen – i alle årstider. Kombinasjonen av vakre fotografier og flott strikk gjør dette til en bok som pirrer både øyet og skapertrangen.

Med denne vakre boken fører strikkedesigner Sidsel J. Høivik deg inn i sin fargerike verden bestående av nytt og gammelt, tradisjoner, mønster, garn, farger og strikkepinner. Her finner du mer enn 50 oppskrifter til dame på skjørt, kjoler, tunikaer, jakker, skjerf, luer, pulsvarmere og vesker. Sidsel elsker å leke med tradisjoner, farger, teknikker og mønstre og blander gjerne gammelt og nytt på sin helt spesielle måte. Hun bruker gjerne både strikk, hekling, broderi, perler, paljetter og ulike knapper i ett og samme plagg.

……………………………………………………………………………………………………………………..

Sidsels første bok som kom ut i 2013

OMTALE FRA GYLDENDAL

LEKRE MASKER OG LEKNE STING

Drøm deg bort i vakre strikkemodeller og fantastiske fotografier i det som er årets fineste strikkebok! Boken Lekre masker og lekne sting inneholder 50 oppskrifter på plagg til dame, og noen matchende barneantrekk. Av innholdet finner du bl.a. skjørt, kjoler, tunikaer, jakker, boleroer, sjal, luer, pulsvarmere og vesker. Alle modellene er tidløse kreasjoner i ulike teknikker og i en miks av farger, trender, kvalitet og tradisjon. Forfatter og designer Sidsel J. Høivik ønsker å inspirere alle håndarbeidsinteresserte til å ta pinnene fatt og til å lage sin helt spesielle vri på det de strikker i form av broderier, knapper og heklede effekter.

Håndlagde plagg har kjærlighet og omtanke i hver maske. Det tar tid å lage dem, men så varer de også – ofte lenge.