Servering i sommerkaféen på Sysselgården

  Vi har servering i sommerkaféen på Sysselgården ! Den helt ekte hjemmebaksten, i tillegg til enkel, hjemmelaget mat serveres fra slutten av april til oktober, resten av året servering etter avtale for mindre grupper.

  Vi har en sommerkafé der all servering er bakt og laget på stedet, råvarer henter vi så langt det er mulig i egen kjøkkenhage og ellers i nærområdet! Utvalget vil variere med hva som til enhver tid er klart for høsting, men god gammeldags hvetebakst, kremet potetsuppe, solbærsaft – vi nevner bare noe!

  Med nær 30 års erfaring med glutenfritt i hjemmebakst og kosthold er det en selvfølge for oss å tilby servering av glutenfrie alternativer til alt av kaker og mat i kafé!

  Sysselgården ligger i et av de nasjonalt verneverdige kulturlandskapsområdene – man kan sitte ned ute under tak og nyte utsikten over Randsfjorden og bygdene rundt, eller ta en hvil innendørs i de sjarmerende, nostalgiske lokalene!

  Grupper som ønsker servering må avtale tid på forhånd, ta kontakt – vi ordner det meste også på kort varsel!

  Summer season café

  Charming café where we serve homemade cakes and food during the summer season!

  We have almost 30 years experience with glutenfree cooking and provide almost all cakes and food also as glutenfree!

  Sysselgården: In the beautiful cultural landscape around the lake «Randsfjorden» is an old farm with a unique business that combines the prize-winning work of different handicrafts artist. The Handicraft Shop, The Baptismal Museum, workshop and the summerseason-café is located just a few steps from the farmyard!

  uteservering