Sysselgården

  Nyheter i Sysselgården

  Nyheter i Sysselgården!

  Bedriften startet som Dåpstradisjon i 2003, men etterhvert, i takt med bygging av nye lokaler i 2 byggetrinn, har driften blitt utvidet. I Sysselgården finner man i dag foruten hjørnesteinen Dåpstradisjon – museum og systue, Håndverksbutikk med produkter fra norske håndverkere, Sommerkafé med hjemmebakst, kurs i husflidsteknikker, temakvelder og etterhvert utstillinger – alt under ett tak, midt i kulturlandskapet!

  God kommunikasjon mennesker i mellom er alltid en utfordring! Vi har spurt oss selv hvordan vi best kan formidle informasjon om våre aktiviteter og tilbud, gi tips og råd og av og til gi uttrykk for meninger. Vi landet her! Denne siden er ikke en ren nyhetsspalte og det er ikke en blogg – men en krysning mellom mange felt. Vi ga siden navnet «Nyheter i Sysselgården!» slik at det skal være lett å finne frem for lesere.

  På denne siden finner man med andre ord våre tanker om det meste! Siden vi sysler med så mangt har vi fra tid til annen nyheter å annonsere, tanker og meninger særlig om temaer som husflid og håndverk, i tillegg til annet småplukk som tips og råd innenfor vårt felt!

  Se oversikten over temaer listet opp til høyre for bildet over – vi gjør stadig oppdateringer, vi oppfordrer til å følge med for nyheter!