Kurs og kursplan høsten/vinteren 2015-16.

  Kurs: På denne siden legger vi ut Sysselgårdens kursplan vår og høst for kommende sesong, samt forløpende endringer og tillegg i tilbudet om kurs. Vi gjør oppmerksom på at kurs som er skreddersydde for grupper ikke er listet opp her.

  kurs
  Sysselgården jobber for å ha en god bredde i sine tilbud. Vi forsøker å fange opp signaler og etterkomme ønsker i størst mulig grad, så vi tar gjerne imot tips hvis det kurs som er ønsket!

  Prisen på kurs inkluderer som regel servering, se kursbeskrivelsene. Husk å angi allergier eller intoleranser mot enkelte matvarer på påmeldingsskjemaet!

  Våre kurs er har vanligvis få deltakere fordi vi ønsker å sikre god, individuell oppfølging av deltakerne. Det skal være grupper der alle har mulighet til å være komfortable og føle mestring.

  Hvis syklubben, vennegjengen, vinklubben eller andre har spesielle ønsker om, kan vi sette opp kurs på tidspunkt som passer dere!

  Kurs i spinning av to-tråds ullgarn på rokk

  Dato og klokkeslett:
  Lørdag 31. oktober kl. 10-17 og
  søndag 1. november kl. 11-16

  Kurs for nybegynnere i spinning av ullgarn på rokk. Lær å spinne to-trådsgarn. Kurs som inkluderer bruk av rokk og nødvendig utstyr, ull til å spinne av samt enkel lunsj og kaffe/te.

  Kurslærer: Mohair-ull, Hege Aasen-Vaksvang Bøe

  Påmeldingsfrist: 24. oktober

  Pris: 1900,-

  PÅMELDING TIL KURSET
  Spinnekurs

  Kurs i brodering med silkebånd, silkebåndbroderi

  Lørdag 31. oktober kl. 09-17.00

  Kurs beregnet på nybegynnere og viderekommende. Lær eller lær mer om å brodere på tekstiler med silkebånd. Silkebåndbroderi kan dekorere både klær, bruksgjenstander og interiørtekstiler som bilder, puter og duker!

  Kurslærer: Frøydis Stiansen

  Påmeldingsfrist: 25. oktober

  Pris kr 950,- inkl. enkel lunsj, kaffe og biteti.

  Materialer kommer i tillegg.

  PÅMELDING TIL KURSET
  broderi med silkebånd

  Kurs:

   

   

   

  Lin, kulturplante
  Lin og linkranser

  Kurs:

  lin