Fotoutstillingen «MOHAIR» åpner 14. mai 2017 – sjarmerende bilder av geiter med personlighet!
Et samarbeid med Studio OSCAR galleri og fotostudio og Mohair-Ull.

 

Sysselgården fotoutstilling Mohair

En geiteflokk er portrettert, med alle sine personligheter og særtrekk!

Åpent i Sysselgårdens kafė med hjemmebakst, butikken hvor håndverk selges og Dåpstradisjons museum.
(Utstillingen avsluttes 20. august 2017.)

MOHAIR-ULL:
Mohair-Ull, som holder til på Eina, er til stede åpningsdagen! Hils på geitene som er fotografert! Se matmor Hege demonstrere håndspinning av mohair-ulla som regnes som et av verdens mest eksklusive fibre.
Det blir salg av mohair-garn og produkter fra Mohair-Ull sin gårdsbutikk!

STUDIO OSCAR:
Fotostudio, galleri og rammeverksted under samme tak. Vi fotograferer for privatpersoner og bedrifter i vårt studio eller ute hos kunden. Våre fotografer er spesialister på portrett, men tilbyr alle typer fotografiske tjenester.

OM UTSTILLINGEN
I fotoserien “MOHAIR” har fotografene Kristin Jacobsen og Karine Ruud portrettert en familie/flokk mohairgeiter bestående av 16 individer.
Fotografene har jobbet med å portrettere dyrene på samme måte som man ville gjort med mennesker og deres ønske er å dokumentere geitenes karakter og form for egenverdi.

Det følger ingen beskrivelse eller “fasit” med til bildene, så det er opp til hver enkelt betrakter og gjøre seg opp en mening om personligheten til hver geit, eller i hvert fall hva den det utstråler i fotografiet. Her er det bare og synse og fantasere. Hvor mye menneskliggjør vi disse dyrene? Eller er sannheten nettopp den at vi har “umenneskliggjort” dyrene og oversett deres ulike personligheter?
Utstillingen “MOHAIR” er en salgsutstilling og flere av bildene er tilgjengelige i ulike formater. Ta kontakt for forespørsler om priser eller størrelser. Bilder fra serien ser dere på: studiooscar.no

VELKOMMEN!